Požadavky normy IFS Food, verze 6
Dne 21. 2. 2013 se v rámci projektu OP VK Koordinace akademické sféry a provázání poznatků vědy do praxe (reg. číslo: CZ.1.07/2.4.00/17.0128) na Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity v Č. Budějovicích uskutečnil workshop na téma Požadavky normy IFS Food, verze 6. V rámci programu tohoto semináře se uskutečnila přednáška Mgr. Houdkové.
Přednáška Norma IFS Food, rozdělená do dvou bloků, seznámila přítomné s problematikou hodnocení kvality a hygieny provozu potravinářských provozů, které dodávají svoje produkty do sítě prodejen vlastněných firmami sídlícími v Německu nebo ve Francii. Přednášky doplnila rozsáhlá diskuse. Účastníci obdrží z přednášek souhrnný studijní materiál.
Semináře se zúčastnilo celkem 20 osob z cílových skupin (z toho 12 žen a 8 mužů).