Uskutečněné akce

Dne 11. 4. 2014 se v rámci projektu OPVK "Koordinace akademické sféry a provázání poznatků vědy do praxe" na Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity v Č. Budějovicích uskutečnil workshop na téma "IFS".
Celý text ...
Dne 10. 4. 2014 se v rámci projektu OPVK "Koordinace akademické sféry a provázání poznatků vědy do praxe" na Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity v Č. Budějovicích uskutečnil workshop na téma "HACCP".
Celý text ...
Dne 9. dubna 2014 se v rámci projektu OPVK "Koordinace akademické sféry a provázání poznatků vědy do praxe" na Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity v Č. Budějovicích uskutečnil workshop na téma "Obal jako jeden z požadavků zdravotní nezávadnosti".
Celý text ...
Dne 31. 3. 2014 se v rámci projektu OPVK "Koordinace akademické sféry a provázání poznatků vědy do praxe" na Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity v Č. Budějovicích uskutečnila druhá část workshopu na téma "ISO normy".
Celý text ...
Dne 25. 2. 2014 se v rámci projektu OPVK "Koordinace akademické sféry a provázání poznatků vědy do praxe" na Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity v Č. Budějovicích uskutečnil workshop na téma "ISO normy". V tento den probíhala první část tohoto workshopu.
Celý text ...
Dne 13. 2. 2014 se v rámci projektu OPVK "Koordinace akademické sféry a provázání poznatků vědy do praxe" na Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity v Č. Budějovicích uskutečnil workshop na téma "Kvalita potravinových surovin rostlinného a živočišného původu II.".
Celý text ...
Dne 23. 1. 2014 se v rámci projektu OPVK "Koordinace akademické sféry a provázání poznatků vědy do praxe" na Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity v Č. Budějovicích uskutečnil workshop na téma "Kvalita potravinových surovin rostlinného a živočišného původu".
Celý text ...
Dne 16. 1. 2014 se v rámci projektu OPVK "Koordinace akademické sféry a provázání poznatků vědy do praxe" na Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity v Č. Budějovicích uskutečnil workshop na téma "Způsoby zajišťování kvality potravinových surovin živočišného původu".
Celý text ...
Dne 9. 1. 2014 se v rámci projektu OPVK na Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity v Č. Budějovicích uskutečnil workshop na téma "Kvalita produktů živočišného původu".
Celý text ...
Dne 17. 12. 2013 se v rámci projektu OPVK na Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity v Č. Budějovicích uskutečnil třetí workshop na téma "Kvalita potravinových surovin živočišného původu III".
Celý text ...
Dne 16. 12. 2013 se v rámci projektu OPVK na Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity v Č. Budějovicích uskutečnil workshop na téma "Kvalita potravinových surovin živočišného původu II".
Celý text ...
Dne 13. 12. 2013 se v rámci projektu OPVK na Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity v Č. Budějovicích uskutečnil workshop na téma "Kvalita potravinových surovin živočišného původu I".
Celý text ...
Dne 5. 12. 2013 se na Zemědělské fakultě JU v Č. Budějovicích uskutečnil workshop na téma "Veterinární aspekty získávání zdravotně nezávadných produktů". V rámci programu tohoto semináře se uskutečnily přednášky mikrobioložky MVDr. Růženy Cempírkové, CSc.
Celý text ...
Dne 28. 11. 2013 se v Č. Budějovicích uskutečnila mezinárodní konference na téma "Regionální spolupráce výzkumné a aplikační sféry". V rámci programu vystoupili se svými příspěvky přední odborníci.
Celý text ...
Dne 24. 5. 2013 se v Č. Budějovicích uskutečnil workshop na téma Čerstvé sýry. V rámci programu tohoto workshopu se uskutečnilo několik přednášek.
Celý text ...
Dne 21. 2. 2013 se v Č. Budějovicích uskutečnil workshop na téma Požadavky normy IFS Food, verze 6. V rámci programu tohoto workshopu se uskutečnilo několik přednášek.
Celý text ...
Dne 19. 12. 2012 se v Č. Budějovicích uskutečnil již druhý workshop na téma Způsoby zajišťování kvality potravinových surovin rostlinného a živočišného původu II. V rámci programu tohoto workshopu se uskutečnilo několik přednášek.
Celý text ...
Dne 10. 12. 2012 se v Č. Budějovicích uskutečnil workshop na téma Způsoby zajišťování kvality potravinových surovin rostlinného a živočišného původu I. V rámci programu tohoto workshopu se uskutečnilo několik přednášek.
Celý text ...
Dne 26. 10. 2012 se v Č. Budějovicích uskutečnil workshop na téma Veterinární aspekty získávání zdravotně nezávadných produktů. V rámci programu tohoto workshopu se uskutečnilo několik přednášek.
Celý text ...
Dne 20. 10. 2012 se v Č. Budějovicích uskutečnil workshop na téma Výroba sýrů na farmách v České republice a ve Švýcarsku. V rámci programu tohoto workshopu se uskutečnilo několik přednášek.
Celý text ...
Dne 8. 10. 2012 se v Č. Budějovicích uskutečnil workshop na téma Veterinární aspekty získávání zdravotně nezávadných produktů. V rámci programu tohoto workshopu se uskutečnilo několik přednášek.
Celý text ...
Dne 25.4. 2012 se v Relaxačním a regeneračním centru v Hluboké nad Vltavou uskutečnil pracovní seminář na téma Regionální spolupráce, na kterém vystoupila celá řada zajímavých osobností se svými přednáškami. Podrobnosti o semináři jsou zde.

Dne 19.4. 2012 se v areálu firmy Carnex, s.r.o., ve Francově Lhotě uskutečnil seminář na téma "Technologie v masném průmyslu". V rámci programu tohoto semináře se uskutečnilo několik přednášek.
Celý text ...
Dne 28. a 29. 2. 2012 se na Fakultě technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně uskutečnil workshop na téma "Probiotika v potravinách". V rámci programu tohoto semináře se uskutečnily přednášky ..
Celý text ...
Dne 6. 12. 2011 se na Univerzitě Tomáše Bati uskutečnil seminář na téma "Legislativa a systémy řízení jakosti v potravinářství". V rámci programu tohoto semináře se uskutečnily .....
Celý text ...
Dne 30. 11. 2011 se na Univerzitě Tomáše Bati uskutečnil seminář na téma "Falšování potravin". V rámci programu tohoto semináře se uskutečnila přednáška na téma ...
Celý text ...
Dne 14. 10. 2011 se na Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích uskutečnil seminář na téma "Potraviny a jejich mikroorganizmy". V rámci programu tohoto semináře se uskutečnily přednášky .....
Celý text ...