Plánované akce

11
2014
Dne 11.4.2014 se na Zemědělské fakultě JU v Českých Budějovicích v rámci projektu uskuteční další workshop na téma hodnocení dodavatelů pomocí sytému IFS, jeho výhody a uvedení systému do praxe. Podrobnosti o workshopu a jeho program jsou zde
10
2014
Dne 10. dubna 2014 proběhne na Zemědělské fakultě JU v Českých Budějovicích v rámci projektu workshop o fungování a historii metody odhalování rizik při výrobě potravin, známé pod zkratkou HACCP. Podrobnosti o workshopu a jeho program jsou zde
09
2014
Dne 9.dubna 2014 se na Zemědělské fakultě JU v Českých Budějovicích v rámci projektu proběhne workshop na téma kvality a zdravotní nezávadnosti obalů a jejich vliv na kvalitu potravin. Podrobnosti o workshopu a jeho program jsou zde
31
2014
Dne 31.3.2014 se na Zemědělské fakultě JU v Českých Budějovicích v rámci projektu uskuteční druhá část workshopu na téma ISO normy, jejich vznik, používání a uplatnění v praxi. Podrobnosti o workshopu a jeho program jsou zde
25
2014
Dne 25. února se na Zemědělské fakultě JU v Českých Budějovicích v rámci projektu uskuteční první část workshopu na téma vziku a používání ISO norem v potravinářském průmyslu. Podrobnosti o workshopu a jeho program jsou zde
13
2014
Dne 13.2.2014 se na Zemědělské fakultě JU v Českých Budějovicích v rámci projektu uskuteční další workshop na téma kvality rostlinných a živočišných surovin pro potravinářskou výrobu. Podrobnosti o workshopu a jeho program jsou zde
23
2014
Dne 23. ledna 2014 se na Zemědělské fakultě JU v Českých Budějovicích v rámci projektu uskuteční workshop na téma kvality rostlinných a živočišných surovin pro potravinářskou výrobu. Podrobnosti o workshopu a jeho program jsou zde
16
2014
Dne 16. ledna 2014 se na Zemědělské fakultě JU v Českých Budějovicích v rámci projektu uskuteční workshop, jehož hlavním tématem budou způsoby zajišťování kvality potravinových surovin živočišného původu. Podrobnosti o workshopu a jeho programu jsou zde
09
2014
Dne 9.1.2014 se na Zemědělské fakultě JU v Českých Budějovicích v rámci projektu uskuteční seminář na téma kvality živočišných produktů. Podrobnosti o workshopu a program jsou zde
16
2013
Ve dnech 16. a 17.12.2013 se na Zemědělské fakultě JU v Českých Budějovicích v rámci projektu uskuteční semináře na téma kvality potravinových surovin. Podrobnosti o jednotlivých workshopech a jejich programu jsou zde a zde
13
2013
Dne 13.12.2013 se na Zemědělské fakultě JU v Českých Budějovicích v rámci projektu uskuteční seminář na téma kvality potravinových surovin. Podrobnosti o konferenci a program jsou zde.
05
2013
Dne 5.12.2013 se na Zemědělské fakultě JU v Českých Budějovicích uskuteční workshop, jehož tématem je získávání zdravotně nezávadných potravin. Podrobnosti o workshopu a program jsou zde.
05
2013
Dne 5.12.2013 se v hotelu Clarion v Českých Budějovicích v rámci projektu uskuteční mezinárodní konference na téma kvality masných výrobků. Podrobnosti o konferenci a program jsou zde.
28
2013
Dne 28.11.2013 se v hotelu Clarion v Českých Budějovicích uskuteční mezinárodní konference na téma v regionální spolupráce výzkumné a aplikační sféry. Podrobnosti o konferenci a program jsou zde.
24
2013
Dne 24.5.2013 se na Zemědělské fakultě Jihočeské Univerzity v Českých Budějovicích uskuteční workshop o výrobě a kvalitě čerstvých sýrů. Podrobnosti o workshopu a program jsou zde ...
21
2013
Dne 21.2.2013 se na Zemědělské fakultě Jihočeské Univerzity v Českých Budějovicích uskuteční workshop o hodnocení kvality a hygieny potravinářských provozů. Podrobnosti o workshopu a program jsou zde ...
19
2012
Dne 19.12.2012 se na Zemědělské fakultě Jihočeské Univerzity v Českých Budějovicích uskuteční druhý workshop o kvalitě potravin. Podrobnosti o konferenci a program je zde ...
10
2012
Dne 10.12.2012 se na Zemědělské fakultě Jihočeské Univerzity v Českých Budějovicích uskuteční workshop o kvalitě potravin. Podrobnosti o konferenci a program je zde ...
15
2012
Dne 15.11.2012 se na Technologické fakultě Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně uskuteční mezinárodní konference o výrobě sýrů. Podrobnosti o konferenci a program je zde ...
26
2012
Dne 26.10.2012 se na Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích uskuteční workshop o veterinárních aspektech výroby potravin. Podrobnosti o workshopu a program je zde ...
20
2012
Dne 20.10.2012 se na Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích uskuteční workshop o výrobě sýrů. Podrobnosti o workshopu a program je zde ...
08
2012
Dne 8.10.2012 se na Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích uskuteční workshop o veterinárních aspektech výroby potravin. Podrobnosti o workshopu a program je zde ...
25
2012
V tento den se uskuteční pracovní seminář na téma Regionální spolupráce, který se bude konat v Relaxačním a regeneračním centru v Hluboké nad Vltavou. Pozvánka na seminář je zde.
19
2012
Dne 19.4.2012 se v areálu firmy Carnex ve Francově Lhotě uskuteční seminář na téma "Technologie v masném průmyslu". Podrobnosti k semináři, program a vystupující je zde ...
28
2012
Dne 28. a 29. 2. 2012 se na Technologické fakultě Univerzity Tomáše Bati ve Zlině uskuteční workshop na téma "Probiotika v potravinách". Podrobnosti o programu workshopu jsou zde ...
06
2011
Dne 6. 12. 2011 se na Univerzitě Tomáše Bati uskuteční seminář na téma "Legislativa a systémy řízení jakosti v potravinářství". Podrobnosti o semináři a programu jsou zde ...
30
2011
Dne 30. 11. 2011 se na Univerzitě Tomáše Bati uskuteční seminář na téma "Falšování potravin". Podrobnosti o programu semináře a jména vystupujících jsou zde ...
14
2011
Dne 14. 10. 2011 se na Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích uskuteční seminář na téma "Potraviny a jejich mikroorganizmy". Podrobnosti zde ...